De praktijk – Tandartspraktijk H.J. Kraaij – Velp
Welkom bij
Tandartspraktijk Kraaij
Tandartspraktijk Kraaij

De praktijk

Wie zijn wij?

Tandartspraktijk Kraaij is sinds 2016 gevestigd in een mooie, sfeervolle locatie aan de Hoofdstraat in Velp.
Rita Kraaij is de praktijk in 1990 gestart als solopraktijk. Inmiddels is de praktijk gegroeid naar een 5-kamerpraktijk waar brede tandheelkundige zorg in eigen huis wordt geboden door een klein en gezellig team professionals. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Naast Rita als tandarts/eigenaar zijn er nog 6 tandartsen werkzaam: Jordi Nijpjes, Kristel Arends, Mynouk Hendriks, Remco van Rees, Biba Giling en Pieter de Jong. Zij vullen elkaar aan in dagen en deskundigheid. Op de teampagina leest u hier meer over. Heeft u een voorkeur voor een behandelaar dan kunt u dat aangeven bij uw afspraak.

Team

Het team bestaat verder uit mondhygiënisten en (preventie-)assistentes. Zo zorgen we samen met u voor een gezonde mond, waar goede mondhygiëne de basis voor vormt.
Onze balieassistente Rosalie Hoekstra is ons visitekaartje en zorgt voor een goede agendaplanning van onze patiënten. Onze praktijkmanager Annette Vangangel – Peters draagt zorg voor de overige coördinatie van de praktijk, denkt u hierbij aan klachtafwikkeling, financiën, machtigingen en het welzijn van het team én patiënt!

Kwaliteit en feedback

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. De praktijk is voorzien van moderne, goed onderhouden apparatuur. De behandelaren zijn aangesloten bij een beroepsorganisatie (KNMT/NVM) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister (KRT). Net als de overige medewerkers volgen zij regelmatig bij- en nascholing.
Dat ziet u terug in onze patiënttevredenheid. Complimenten, suggesties of verbeterpunten? Laat het ons weten via annette@tandartskraaij.nl.